De vier gecertificeerde borstcrawlzwemmers met hun trainer Margaret.
De vier gecertificeerde borstcrawlzwemmers met hun trainer Margaret.

Nieuwe borstcrawlcursus zwembad De Staver

Algemeen 724 keer gelezen

Binnenkort start bij zwembad De Staver in Sommelsdijk weer een borstcrawlcursus. De cursus is een aanrader voor iedereen die deze zwemtechniek wil aanleren of verbeteren en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kortom, voor iedereen die met borstcrawl aan de slag wil.

 ”We hebben gemerkt dat er steeds meer recreatieve zwemmers zijn, die de borstcrawltechniek beter willen leren beheersen”, aldus Sylvia de Vette, Hoofd Zwemzaken bij SRGO-locatie De Staver. “Wij helpen graag bij het aanleren van een goede techniek en starten daarom na de zomervakantie weer met een nieuwe cursus.
Die duurt tien weken en vindt plaats op maandagavond (van 20.30 uur tot 21.30 uur) en op dinsdagmiddag (van 13.00 tot 14.00 uur). Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, zowel beginners als gevorderden kunnen aan de cursus deelnemen.

Mijn collega Margaret heeft onlangs weer certificaten kunnen uitreiken aan een groep enthousiaste deelnemers. Zij hebben met plezier deelgenomen aan de cursus en waren verrast door het resultaat en de verbetering van hun techniek. 

Inschrijven voor de cursus die na de zomer start, kan nu al: stuur een e-mail aan sylvia@sr-go.nl. Wie liever eerst meer informatie wil, kan bellen naar De Staver, op nummer 0187-483306.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant