The Islanders waren op dreef met hun overwinning.
The Islanders waren op dreef met hun overwinning.

Ruime overwinning voor The Islanders

Algemeen 213 keer gelezen

Op een zonovergoten Bevrijdingsdag mocht het eerste team van The Islanders aantreden tegen Hitmanics uit Delft. De supporters konden genieten van een slagfestijn met veel punten!

In de eerste inning stroomden de honken vol door honkslagen van onder andere Joris Oldenhof en Peter Roubos. Een daverende uithaal van Lars Nelis zorgde voor maar liefst 4 punten, GRANDSLAM HOMERUN! 

Onder leiding van startende werper Casper Kempe werden de blauwe slagkanonnen in de luren gelegd. Drie innings lang wist er niet gescoord te worden.

De honkballers van The Islanders wisten de voorsprong verder uit te bouwen. Harde hits volgden van Rob Emeis en Perry Plooy. Een boogballetje van Jan van Genderen zorgde voor punten over de thuisplaat.

Catcher Lars Nelis kreeg de bal nog een keer goed op de knuppel. De bal ging hoog, de bal ging hard en de bal bleef vliegen… out-of-the-park homerun! 

In de laatste inning bracht coach Joop van Herp een bezoek aan de heuvel. Om de wedstrijd in het slot te gooien werd closer Kyra van Genderen ingezet.

Eindstand 25-5.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant