Afbeelding

Pre-sale voor trouwe bezoekers van Poldertheater Lust en Last

Algemeen 478 keer gelezen

Op zaterdag 13 juli komt niemand minder dan Tess Merlot optreden in het Poldertheater van Sommelsdijk. Voor bezoekers van het poldertheater starten ze alvast met de pre-sale.                

“De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.” Sindsdien is de muziek niet meer gestopt. Ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met eigen werk en chansonklassiekers van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour.                

Gevoelens van verdriet, geluken nostalgie 
Dat het Franse chanson als geen ander genre gestalte weet te geven aan gevoelens van verdriet, geluk en nostalgie, realiseerde ook zangeres Tess Merlot zich toen zij voor het eerst haar eigen liedjes schreef. Vier jaar na het schrijven van het lichtvoetige Mon Paris en twee jaar na het uitkomen van haar debuutalbum Laissez-moi, zocht ze opnieuw naar woorden en melodieën om nieuwe veranderingen in haar leven uit te drukken. Het verdwijnen van het ouderlijk huis en de connectie met de kindertijd, de vergankelijkheid van vriendschappen, maar ook de evolutie van een langdurige liefde en de sprongen in het diepe die we, eenmaal volwassen, blijven maken. Uiteindelijk verschillen onze verhalen, ervaringen en gevoelens immers niet zoveel van elkaar: door voor- en tegenspoed proberen we allemaal iets moois van het leven te maken.       

Voor tickets bestellen ga naar www.lustenlast.nl         
        
        

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant